...

E-Pupillen (najaar), E2, 4e klasse E453

15 september 2012 9:00

Lex Kramers

Vanmorgen stond onze tweede competitiewedstrijd op het programma. Om 9.00 mochten we proberen om tegen VVAC E3 onze eerste overwinning van het seizoen te behalen. Helaas moesten wij het vandaag doen zonder Corne en Jonathan. Corne had vandaag andere verplichtingen en Jonathan is helaas ziek. Wij wensen hem ook vanaf deze plaats beterschap en hopen dat hij snel weer mee kan doen!

Aangemoedigd door de trouwe supporters konden we beginnen aan de wedstrijd. Al vrij snel was duidelijk dat VVAC over een paar leuke voetballertjes beschikt en binnen 10 minuten stonden we helaas al achter met 3-0. Ondanks deze snelle achterstand kun je zien dat de dingen die we doordeweeks bespreken en trainen op zaterdag te zien zijn. Zo bleef iedereen goed in zijn positie spelen en werd er hard gewerkt voor elkaar. Door dit harde werken konden wij ook onze eerste goal van de competitie scoren. Tom kon zijn goede actie bekronen met een doelpunt. Na dit doelpunt waren de twee ploegen gelijk aan elkaar. Beide teams kregen een aantal kansen, VVAC wist er voor rust nog twee te benutten en voor ons scoorde Tom zijn tweede doelpunt. Ruststand: 2-5 (Eigenlijk stiekem 3-5, Senna schoot voor rust de bal onderkant lat in het doel, maar helaas zijn technische hulpmiddelen ook bij de E2 nog niet toegestaan en werd het doelpunt niet goed gekeurd)

Tijdens de rust hing er, ondanks de achterstand, een positief gevoel in de kleedkamer. Er werd afgesproken om in de tweede helft weer lekker te voetballen en om allemaal je eigen mannetje in de gaten te houden.

In die tweede helft was het eerst VVAC dat weer twee keer scoorde. Halverwege de tweede helft scoorde Tom zijn derde goal en dus een hattrick! Daarna raakten wij een beetje vermoeid en kon VVAC uitlopen naar een 9-3 overwinning.

Helaas weer verloren, maar ondanks het zware verlies was het toch een leuke wedstrijd om naar te kijken en mogen de spelers trots zijn op de vertoonde inzet!