36'
39'

F-Pupillen (najaar), F1, 2e klasse F34

13 oktober 2012 9:00

Vandaag terecht verloren van Heukelum, deze ploeg was beter en maakte beter de kansen af.
Al snel stonden we met 2-0 achter, wij kregen ook een paar kansen maar de werden of slecht uitgespeeld of gestopt door de keeper. Doordat de middenvelders tever voorin bleven kon de tegenstander lekker aanvallen. De ruststand was dan nog maar 2-1
In de rust hadden wij het gevoel om dit nog om te buigen.
Maar helaas was dit gevoel na de rust al snel weg, Heukelum werd nog sterker en wij konden geen vuist maken al kregen we na de rust een paar grote kansen.
Voor de rust werd er nog goed verdedigd door de verdedigers maar na de rust lieten ze Heukelum te makkelijk scoren, corners er in 1 keer in, ze te makkelijk laten schieten en te makkelijk worden uitgespeeld.
7-2 was misschien te hoog maar Heukelum was gewoon beter, volgende keer beter.