25'

F-Pupillen (najaar), F2, 4e klasse F448

20 oktober 2012 9:00

Theo van Zessen

Voor de wedstrijd begonnen de jongens met het toezingen van Julian die zijn verjaardag vierde. Dit klonk goed.
Over naar de wedstrijd:
Beide ploegen waren zeer aan elkaar gewaagd en het kon alle kanten opgaan.
Groot-Ammers was de eerste helft scherp en alert terwijl onze jongens daar erg aan moesten wennen.
Zodoende kwam Groot-Ammers al snel op een 0-2 voorsprong.
Op naar de limonade en de cakejes (traktatie Julian) met een 1-3 achterstand.
De tweede helft zouden we wel even laten zien dat we echt wel goed kunnen voetballen, en dat hebben ze gedaan.
Nadat Groot-Ammers toch kort na de rust op 1-4 kwam, herstelde de ploeg zich goed.
Met Sam als keeper kwam er geen bal meer door. Chris scoorde bij zijn debuut een schitterende goal en Timon maakte zijn eerste competitietreffer.
Dat een nieuw team zich zo goed kan herstellen geeft aan dat er kwaliteit in zit.
Jongens, jullie gaan goed en volgende week gaan we er weer voor!!