A-Junioren (A-cat), A1, 1e klasse 13

3 november 2012 12:00

Linden, W.G. van der

SV MEERKERK A1 VVAC A1  4 – 1 (0 – 0).

Vandaag stond de wedstrijd tegen VVAC op het programma oftewel de wedstrijd tegen de kersen en piepers. Na een hoop voorbereidingen van spandoeken, aanbiedingen bij de groetenboer, het verkeersbord en de “schorsing” van Peekie begon de wedstrijd. Jammer genoeg hadden we alle spandoeken rond het hoofdveld opgehangen maar vlak voor de wedstrijd kregen we te horen dat we op het C veld moesten voetballen.

De opstelling was:

Ruben, Thijs, Koen, David, Dion, Gestel, Wallie, Elmar, Peekie, Jesse van Putten en Floren

We begonnen goed aan de wedstrijd met een aantal kansen. Na een uitbraak van VVAC en een overtredingen kregen ze een penalty, maar gelukkig pakte Ruben de strafschop. Daarna kregen we nog een aantal kansen maar gingen we uiteindelijk met 0-0 de rust in. Na rust ging het gelijk op maar na een mooie goal van Jesse van Putten was het dan toch 1-0. Hierna werd VVAC wat gevaarlijker en dat resulteerde jammer genoeg in de 1-1. We lieten de koppies niet hangen en gingen op zoek naar de 2-1. Eerst schoot onze “amazing” Mark op de lat uit een vrije trap. Maar vervolgens was het weer Jesse van Putten die scoorde. Na de 2-1 zat VVAC er doorheen en ging het snel zo maakte Peekie eerst de 3-1 niet veel later kregen we nog een penalty die Floren benutte, dat betekende 4-1. Na de wedstrijd hebben we heerlijk genoten van een zakje KERSEN snoepjes.

Bijzonderheden:

-          Wallie pakte voor het eerst van z’n leven een gele kaart (schWALbe)

-          Ronnie Krul was er voor het eerst bij op zaterdag. (heeft met de A1 nog nooit verloren op zaterdag)

-          We werden verplaatst van het hoofdveld naar het C-veld.

-           We speelde voor het eerst tegen onze oud ploeggenoot Jaimy Kooijman.

’t Hoog de kortste weg naar succes.

Volgende week staat er een uitwedstrijd tegen HSSC’61 op het programma. Deze wedstrijd begint om 12.45 uur.