...
59'

D-pupillen zaterdag, D1, 3e klasse D39

4 mei 2013 12:00

Gisteren stond de 2e van de laatste 3 uitwedstrijden van het seizoen op het programma. Het was de vraag of we de goede serie van de laatste wedstrijden een vervolg zouden kunnen geven.

Het voetbal was in de eerste helft goed verzorgd; we waren gedurende de eerste helft voetballend beter dan onze tegenstander Everstein. Maar we gingen toch met een 2-1 achterstand de rust in. We kregen 2 doelpunten (!) tegen uit een corner. Zelf wisten we tegen te scoren uit een vrije trap.

In de tweede helft kwamen we vrij snel na een hele mooie aanval op 2-2. Maar het moet gezegd worden dat het dat eigenlijk wel was van onze zijde in de tweede helft.
Onze tegenstander wist hierna nog twee keer te scoren waarvan weer een keer uit een corner (!).

Ik heb nog aan de grensrechter van Everstein gevraagd of ze slaapmiddel in ons drankje in de rust hadden gedaan, maar dat ontkende hij........

We hebben ons in deze wedstrijd te kort gedaan; voetballend waren we beter maar dat blijkt dus niet genoeg te zijn om de wedstrijd te winnen.
Voetballen kunnen we, dat weten we al weken (zo niet maanden) maar concentratie, slimmigheid en inzet moet er ook zijn om dit soort wedstrijden te winnen.

We vergeten de uitslag en houden vast aan het voetballende gedeelte van deze wedstrijd als we uitkijken naar volgende week; de laatste wedstrijd van dit seizoen.
We spelen om 12.00 uur een uitwedstrijd bij RKTVC in Tiel.

We gaan uit van een positief resultaat om dit seizoen op passende manier af te sluiten.