36'

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse F36

14 mei 2013 19:00

Arco van Zandwijk

Het was wennen een wedstrijd doordeweeks 's avonds tegen Schelluinen, een ploeg gelijkwaardig aan ons dit seizoen.
Vandaag trokken wij aan het langste eind. Met een hele slechte eerste helft, tegenstanders laten lopen, laten schieten en niet scherp om de bal af te pakken. Daarom stonden we al snel met 0-2 achter. Hierna begonnen we iets beter te combineren en werd het 1-2 met nog een paar kansen op 2-2 maar door niet samen te spelen moest het middenveld te grote afstanden afleggen, Hierdoor was de ruststand  1-3
Na een lekkere limonade met hier en daar een goed advies ging het in de tweede helft beter, kregen we kansen 10 minuten na de rust stonden we met 5-3 voor. We dachten dat we er al waren en lieten Schelluinen nog terugkomen tot 5-5. Maar in laatste minut scoorde we nog de 6-5
Prima terug geknokt en een definitieve derde plaatst in de ranglijst gepakt.