...
58'

D-pupillen zaterdag, D1, 3e klasse D39

13 april 2013 12:00

Aan de "wedstrijd" van vandaag wilde ik maar niet al te veel woorden meer aan vuil maken. Bij rust stonden we reeds met 6-0 achter en uiteindelijk is het  9-0 geworden.

Behoudens de eerste tien minuten na de aftrap en de eerste tien minuten na de rust heeft het er gewoon nooit ingezeten vandaag. Al moet gezegd worden dat de tweede helft van onze kant een stukje beter was dan de eerste helft.
Het geloof, de nauwkeurigheid en het vertrouwen ontbrak echter compleet. Tel daarbij op een tegenstander die gewoon beter is dan wij en dan heb je het hele verhaal wel compleet voor vandaag.