49'
Sam van Veen (schot)

4 september 2013 19:00

Een oefenwedstrijd tegen Noordeloos op het programma, strakke koppies, vele vragen en een gezonde spanning in de kleedkamer.

Vanaf minuut één een boeiende wedstrijd waarbij beide teams er vol tegenaan gaan. Leuk voetbal, geen ruimte geven en vooral inzet voeren de boventoon.
Bram opent de score met een fraai schot. Na een drietal doelpunten van Noordeloos waarbij Chris een aantal keren zelfs het doel goed verdedigde door fraai keeperwerk was het toch Meerkerk dat de ruststand op 3-2 bracht.
Vanuit de verdediging werd de bal in 2 keer bij Jeremy bezorgt die vrij stond en alleen het doel van Noordeloos kon opzoeken. Deze ruimte is aan hem wel besteed.

Na de rust was het beeld zeker niet anders dan de eerste helft. Corne krulde een vrije trap werkelijk snoeihard in de bovenhoek, een beauty! De verdedigers hielpen elkaar en Noordeloos kwam er nog één keer goed door.
Met nog twee doelpunten van Thijs en één van Sam werd de wedstrijd afgesloten met een 4-6 overwinning.