...

E-pupillen zaterdag, E2, 4e klasse E464

21 september 2013 9:00

Ton Slagboom

Gespannen koppies in de kleedkamer want we moesten tegen de no.1 (na 1 wedstrijd spelen.) Heren, we moeten van onze eigen kwaliteiten uitgaan en niet kijken waar de tegenstander op de lijst staat. Laat je zien in het veld, praat met elkaar en overtuig de tegenstander dat wij beter zijn.

Met die opdracht het veld in en het moet gezegd worden dat de wedstrijd een sterk begin had. Diverse hoekschoppen maar ook goed verdedigerswerk van Corne hield de stand tot de 11e minuut op 0-0.
Binnen no time stonden we 0-3 achter maar de jongens bleven er goed voor gaan.
Met een ruststand van 1-4 gingen we naar de limonade.
We waren er nog steeds van overtuigd dat er gewonnen kon worden en die instelling willen we graag vasthouden.
Met een enkele wijziging begon de 2e helft en er stond een fanatiek, goed voetballend en keepend team.

Met een fraaie vrije trap van Bram werd de stand op 2-4 gezet. De tegenstander begon te twijfelen maar onze jongens niet. Binnen 5 minuten na de 2-4 stond de stand op 4-4, wat goed jongens.

Helaas maar uiteindelijk moesten we toch nog 2 doelpunten incasseren waardoor de eindstand op 4-6 werd gezet.

Wederom een compliment voor het gehele team, volgende week thuis tegen SVW en we hebben er nu al weer zin in.