35'
40'

F-pupillen zaterdag, F1, 3e klasse F324

19 oktober 2013 10:00

Na de bekeroverwinning van vorige week stond vandaag de inhaalwedstrijd uit tegen Woudrichem F2 op het programma.
Riley was er vanwege een blessure vandaag niet bij. Dat is jammer, want vorige week was hij met 3 doelpunten aardig op dreef.
Het goede gevoel wat we hadden meegenomen na de overwinning van vorige week werd nog eens verstrekt doordat in de eerste minuut Daly de score opende. Helaas zakte het niveau daarna naar een zeer bedenkelijk peil. Er werd niet geknokt voor elke bal. Er werd niet mee verdedigd. Tijdens de trainingen moet het spel nog wel eens worden stilgelegd, omdat de heren van de F1 zo hard beuken, dat de ontvanger van de beuk dit niet kan waarderen. Maar helaas  was hier tijdens de wedstrijd niets van terug te zien. Het was slap, ongeconcentreerd. Pas nadat de coach schreeuwde om mee te verdedigen, werden de jongens wakker. De ruststand was 2-1 voor Woudrichem.
Deze achterstand had groter kunen uitvallen, maar gelukkig was Cesco wel bij les!!
Niet om anderen te kort te doen, maar feiten liegen niet.

De donderspeech die volgde in de rust, wierp uiteindelijk wel enigszins zijn vruchten af in de tweede helft. Er waren enkele grote kansen te melden die om zeep werden geholpen door Jens, Daley en Martijn. Helaas viel 5 minuten voor tijd de 3-1. Kort daarna scoorde Jens toch de 3-2 waardoor het nog even spannend werd.
In de laatste minuut maakte Woudrichem alsnog de 4-2 waardoor de wedstrijd gespeeld was. Ook in de tweede helft was het met name Cesco die voorop ging in de strijd.
Van zijn wedstrijdinzet kunnen de jongens nog veel leren.

Veel is duidelijk, indien deze gebrekkige inzet zich voortzet de komende wedstrijden, dan zullen we niet veel punten pakken. Voetballen kunnen onze boys, dat is zeker. Alleen op inzet gaat het mis. En dat is nou zonde en niet nodig.

Zaterdag hebben we een nieuwe kans deze nederlaag weg te poetsen. Ga ervoor boys!! Jullie kunnen het, zoveel is zeker!!