...

E-pupillen zaterdag, E2, 4e klasse E464

16 november 2013 9:00

Klaas Hijkoop

Vandaag tegen Rhelico, in de mist, met een kleedkamer vol uitzinnige spelers. Chris, onze vaste keeper, kon er vandaag helaas niet bij zijn.
In zijn plaats hebben Jente (1e helft) en Jeremy (2e helft) het doel verdedigd.

Stefan, Corne en Ties begonnen in de verdediging, Sam achter de spitsen Jeremy en Thijs. Voetballend deden we wederom niet onder voor de tegenstander maar het is de fysieke kracht van de tegenstander waar wij moeite mee hebben. Aan inzet geen gebrek, posities werden goed ingenomen (jongens, zie je wel dat de trainingen helpen!!). Kansen waren er ook, maar het geluk ontbrak een sterk spelende voorhoede met Jeremy en Thijs. Deze heren hielden de verdedigers van Rhelico lekker bezig.
Jente als keeper deed het alsof hij er elke week stond, niet bang en met veel inzet. Deze inzet liet Jente als verdediger ook de 2e helft zien.
Corne gaf zelf aan zich niet helemaal fit te voelen maar ook Corne verscheen vaak voorin.
Met een ruststand van 1-5 werd de warme kleedkamer opgezocht.

Na de rust een totaal andere opstelling. Jeremy op doel, Bram centraal in de verdediging en Ties als linker spits. Ook nu blijkt dat wij spelers hebben die probleemloos op meerdere posities kunnen spelen.
De tegenstander had het lastig met onze voorhoede. Helaas ontbreekt het dan bij een aantal spelers aan het overspelen. Als we het fysiek niet winnen, moeten we de duels niet altijd opzoeken terwijl er medespelers vrij staan.
Bram als laatste man ging hem goed af.

Ondanks de uitslag (2-8) echt een compliment voor de inzet mannen. Nu proberen meer over te spelen en de resulateten zullen komen. Hopelijk al volgende week tegen Beesd.

En wat betreft de lekkernijen voor de trainer en leider (zie vorig verslag), die hebben we gemist. Volgende keer beter.....haha.