Vanochtend een spannende wedstrijd tegen de topper: Heukelum D1.
Zou het vandaag dan toch lukken zo’n wedstrijd een keer te winnen?
Vol goede moed reden we af naar Heukelum in een mistige wereld.

Eenmaal omgekleed in trainingspak begonnen we aan de warming up.
De warming up was maar erg kort omdat de scheidsrechter er al aan kwam.

De wedstrijd was nog maar net begonnen of we stonden al achter met 1-0 (2e min).
Heukelum bleef maar aanvallen en we kwamen niet aan de bal. Met een hoge voorzet werd de bal in het doel gekopt door Heukelum. We stonden er bij en keken ernaar. 2-0 (10e min).

Na de aftrap raakten we ook gelijk de bal weer kwijt. Een snelle Heukelummer glipte langs Petro. Petro was net te laat met zijn slijding. .....penalty. Bjorn had geen schijn van kans 3-0 (11e min). Nu was de maat vol bij Meerkerk en begonnen we zelf ook te voetballen. Helaas kwamen we in de eerste helft niet tot scoren. De 2e helft was voor ons met veel beter spel en meer kansen, Heukelum werd er zelfs zenuwachtig van.

In de 24e minuut van de 2e helft maakte een speler hands in het strafschopgebied.
Penalty voor Meerkerk. Ramon schoot raak 3-1 en de sportieve eer was gered.
Les van deze wedstrijd: gelijk scherp beginnen en op de aanval spelen.
Opgestoken van deze wedstrijd: 1e helft verloren, 2e helft GEWONNEN!!