89'

Mannen zaterdag, 5, 5e klasse 14

16 november 2013 14:30

T. van Ooyen

In een kwartiertijd hadden we al een handvol kansen gemist wat ons later in het vervolg van de wedstrijd ons zou opbreken. Uiteindelijk opende Arie v/d Steldt de score. Even later stond de gelijkmaker op het bord. Net voor rust scoorde Bart Bakhuizen de 2 -1 met een schot dat over leek te gaan maar tot ieders verrassing verdween de bal in de touwen. De 2de helft zou een sensationeel scoreverloop krijgen. Kort na rust scoorde Groote Lindt de gelijkmaker. Wij liepen uit naar een 4 -2 voorsprong door doelpunten van Boet van Bezooyen  (strafschop) en Bart Bakhuizen. Door niet sterk te verdedigen van onze kant stonden we binnen 10 minuten achter met 4 -5 . De scheidsrechter dhr. T. van Ooyen had druk met het bijhouden van het turven van de doelpunten,want na de  4 – 5 scoorde Boet van Bezooyen met een prachtig schot de gelijkmaker.  Tien minuten later scoorde Groote Lindt de 5 -6. Paar minuten voor tijd maakte Mark Vermeer met een wonderbaarlijke  kopbal de meer dan verdiende gelijkmaker. Eindstand deze middag was 6 -6, waarmee we ons tekort meededen en iedereen besefte dat terdege.