...

E-pupillen zaterdag, E2, 4e klasse E464

23 november 2013 10:30

Een thuiswedstrijd tegen Beesd. Uit een prima pot gespeeld dus we zagen er naar uit om er thuis tegen te voetballen.

De laatste trainingen vooral geoefend op breed houden en knijpen en dat heeft vandaag zijn vruchten afgeworpen. Vanaf het begin een gretig aanvallend en verdedigend team, zelfs de wissels stonden luid aan te moedigen. Vanuit de E3 was snel Siebe nog even overgevlogen om ons team aan te vullen.
Al snel, na 1 minuut, stonden de heren op voorsprong door een schot van Sam.
Een betere start konden we ons niet wensen maar gezien de inzet de laatste weken ook dik verdiend.

Een uistekend uitgevoerde slimme corner van Bram en Corne leidde de 2-0 in, gescoord door Corne. Slechts 1 minuut later trof Jeremy keurig het doel nadat hij al 2 doelkansen had gemist.
Siebe maakte zijn opwachting in de E2 en beloonde ons met de 4-0.
De heren bleven gemotiveerd voetballen, wilden voor elkaar werken en bleven het doel van de tegenstander opzoeken.
Met een ruit op het middenveld, opkomende backs en een echte nummer 10......geintje, even wat termen tussendoor.
Kort voor rust maakte Ties de mooiste goal van de ochtend, een afstandschot sloeg via de onderkant van de lat snoeihard in de goal, werkelijk een beauty.

Na de rust werd er vrolijk doorgevoetbald maar bleven doelpunten uit. Alleen Sam kon de bal nog een keer in het doel schieten.
Ook het wisselen van posities in het veld verliep vlekkeloos, er werd als team gespeeld. De tegenstander kwam er meerdere keren toch gevaarlijk uit maar Chris met zijn katachtige bewegingen stond zijn mannetje. Heerlijk om te zien, een echte keeper die niet bang is en snel kan reageren op een bal. Helaas toch 1 doelpunt moeten doorlaten maar met twee aanvallers tegenover de keeper wordt het een lastige klus Chris.

Een heerlijke ochtend voetbal met een prima resultaat. Met een zakje snoep en kraskaarten nagenieten in de kleedkamer en daarna gek doen onder de douche. Wat een ochtend........