...
37'

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 19

8 maart 2014 8:30

De "vroegindewei" wedstrijd vandaag tegen het altijd lastige en fysiek sterke Woudrichem F2. De weergoden waren ons goed gezind in ieder geval.
Naast Myron ontbrak vandaag helaas ook Sten op het wedstrijdformulier. Sten heeft te kennen gegeven er even geen zin in te hebben. Hopelijk komt het goede voetbalgevoel weer snel terug.

Onze jongens begonnen scherp aan de wedstrijd. Iedereen, niemand uitgezonderd, ging de strijd aan. Dit resulteerde al snel in enkele kansen. Maar helaas misten zowel Wessel als Martijn de scherpte om doeltreffend te zijn. Ook onze topscorer Daley miste een grote kans. In de 8e minuut viel helaas de 0-1. Normaal gaan dan de koppies hangen, maar nu werd er nog steeds geknokt voor elke bal, met als grote aanjager deze ochtend, onze Jens. Die ging echt voor elke bal. Kort voor de rust speelde Daley goed zijn man uit en sprintte richting de keeper. Een verwoestende uithaal volgde, maar helaas ging de bal net over het doel van de keeper van Woudrichem.

Met een goed gevoel gingen de jongens de rust in. De grote vraag is dan hoe de jongens de tweede helft in zouden gaan. Vaak ontbreekt het dan aan scherpte en worden er tijdens de tweede helft al afspraken gemaakt wie bij wie gaat spelen.

Maar ook de tweede helft begonnen de boys scherp. Wederom werd er geknokt. Dit resulteerde uiteindelijk in de dik verdiende gelijkmaker van onze kanonskogel Lars van Bemmel. Helaas vielen in een heel korte tijd drie goals voor Woudrichem, die hun kansen wel benutten. De stand was ineens 1-4. De strijd was gestreden. Kansen waren er nog wel voor ons, maar gescoord werd er helaas niet meer.
Zelfs tijdens de afsluitende penaltyreeks werd er niet gescoord. Iedereen bleek echt moe te zijn en niet meer in staat een goede penalty te nemen. Dat was trouwens ook te wijten aan de talentvolle keeper van Woudrichem.

Onze jongens hadden wel een punt verdiend, zeker voor hun tomeloze inzet.
Niets dan lof en applaus voor het goede spel vandaag en zeker voor de fantastische inzet die geleverd is. Ga zo door mannen!!

Komende zaterdag Haaften uit om 09.30 uur. Komt u ze weer aanmoedigen?