49'

E-pupillen zaterdag, E2, 4e klasse 053

12 april 2014 9:00

P. Versluis

Vandaag een onbekende tegenstander. Staat net boven ons op de ranglijst en heeft sterke wedstrijden gespeeld tegen de koploper.
Zouden we vandaag scherp aan de wedstrijd beginnen of wachten we af wat de tegenstander doet.

De aftrap:
Als je maar blijft oefenen op felheid dan komt dat vanzelf een keer in de wedstrijd naar voren. En vandaag was dat het geval. Vanaf de aftrap direct druk zetten op de tegenstander hetgeen resulteerde in drie goals binnen 10 minuten, twee keer Jeremy en één keer Corné.

Vergeten:
Dat we voelden winst te halen vandaag bleek uit de drang naar voren van de vleugelverdedigers. Goed initiatief maar vergeten werd om te schakelen bij balverlies. Niels als laatste man en Stefan als keeper hadden zodoende toch behoorlijk wat werk te verrichten. GVV wist de eerste helft twee keer te scoren. Gelukkig was onze voorhoede scherp, Corné, Bram en Thijs wisten voor Meerkerk te scoren. Een ruststand van 6-2 stond op het bord.

Tweede helft:
De tweede helft was zeker niet anders dan de eerste helft, eenrichtingsverkeer richting het doel van GVV maar op sommige momenten kon er beter overgespeeld worden. Eigen succes bleek niet altijd de beste oplossing. Beide teams konden drie doelpunten maken. Niels en twee keer Jeremy en de eindstand van 9-5 stond op het scorebord.
Een prima wedstrijd met enorm veel inzet en beleving, wederom een lust om naar te kijken en gelukkig nu het voordeel aan onze kant wat betreft het scoreverloop.
Enig minpuntje blijven toch de tegendoelpunten, twee doelpunten van GVV waren mooi en terecht maar drie waren echt niet nodig geweest.

Tot slot:
Wederom een mooie pot voetbal met een prima en gezellig team voetballers. Elke week toch weer heel leuk om met deze jongens op pad te gaan. Helaas volgende week geen wedstrijd maar zie al weer uit naar de komende wedstrijd, jullie ook?
Nog even cake en kruidkoek eten en de zomerse zaterdag krijgt zijn vervolg............