F-pupillen zaterdag, F3, 5e klasse F528

4 april 2015 10:00

Getergd door het verlies van vorige week was de complete F3-selectie op oorlogsterkte  er helemaal klaar voor. Bommen en Granaten weerhielden onze strijders niet op tijd in Vuren te arriveren. Een verlaten sportpark dat volledig voor de match tegen Vuren F2 was ingericht. Een duel op het hoofdveld met inzet van officiële tijdwaarneming en scorebord. Fris maar de regen hield op tijd op.
Alle paashazen waren er klaar voor, de eitjes gezocht en gevonden (volgende keer beter verstoppen heren), de wortels opgegeten.
De eerste helft verloopt goed en sportief. De F3 speelt goed samen, er wordt meeverdedigd en de buitenkant opgezocht. De enkele kans van Vuren worden gepareerd door Thijmen. De kansen van svm worden goed verdedigd door Vuren, het lukt maar niet om door te breken. Tot 8 seconden voor het verstrijken van de eerste helft een prachtige pass van de sterk spelende Mees Lodewijks op de vrijgespeelde Florentijn die in een beweging prachtig inschiet: 1-0 met de rust!
Vertrouwen en doorgaan op de ingeslagen weg, alleen Vuren dringt meer aan en er ontstaan aan de kant van SVM iets meer foutjes en slordigheden. In de 29e minuut wordt de gelijkmaker gescoord.................. De omslag is compleet, er wordt minder samen gespeeld, achteruit gespeeld en zelfs een forse (ongelukkige)  overtreding begaan. De koppies gaan teveel naar beneden. Enkele dappere reddingen van Thijmen geven hoop op een gelijkspel. Vuren weet echter de voorsprong te pakken, de concentratie is weg. In de slotminuut weet Vuren de derde te scoren. Eindstand 3-1, balen weer geen punten. Erg tevreden over de eerste helft, helaas liep de tweede helft van ons weg.
Volgende week kans om aan te tonen dat we Vuren kunnen verslaan.
Zoals de coach heeft gezegd: we kunnen nog kampioen worden (er werd niet bij gezegd welke teams zich uit de competitie terug moesten trekken om dat te bereiken).