49'

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse E33

7 maart 2015 10:45

Het voorjaar is begonnen zo lijkt het. Diverse moeders zijn weer paraat langs de lijn….

Uit tegen Peursum E1, een pittige tegenstander en kunstgras. Willen onze jongens dit jaar bovenin eindigen dan zal deze wedstrijd ook gewonnen moeten worden. Het begin is wat betreft aantal kansen veelbelovend maar het geluk ontbrak. Na 10 minuten had de stand al op 0-4 kunnen, wellicht moeten, staan. En scoor jezelf niet dan doet de tegenstander dat wel.

Eén kans en 1-0 achter voor SV Meerkerk. Klaarblijkelijk was direct iedereen wakker geschud want slechts één minuut later scoorde Jeremy op aangeven van Sam de gelijkmaker. SV Meerkerk was absoluut de bovenliggende partij maar het kwam alleen niet tot scoren. De kansen die Peursum kreeg waren zeer gevaarlijk maar ook zij kwamen door goed verdedigend werk niet tot scoren.

De rust werd behaald met 1-1 en de spanning was goed merkbaar bij de leiding.

Na de rust hetzelfde beeld, Meerkerk in de aanval maar………Peursum die de 2-1 binnen schiet. Het zal toch niet gebeuren?  Maar aan alles was merkbaar dat de jongens hier niet wilden verliezen. Het gas ging erop en in de 37e minuut was het dan toch eindelijk raak, 2-2 door Sam. Jeremy die duidelijk aanwezig was zorgde met een assist op Bryan dat de 2-3 werd binnen geschoten.

Slechts één minuut later haalde Thijs de trekker over, 2-4. Zou het voldoende zijn? Met nog ruim vijf minuten op de klok was de spanning om te snijden. Boyd die centraal op het middenveld als vervanger voor Bryan de wedstrijd perfect uitspeelde beloonde zich zelf met een fraaie goal uit een hoekschop van Thijs.

Jongens, een zware wedstrijd met 200% instelling van iedere speler………van harte gefeliciteerd met deze overwinning.