...
38'

F-pupillen zaterdag, F3, 5e klasse F528

18 april 2015 11:00

Vandaag in Groot Ammers de vraag of Groot Ammers kampioen wordt of wij onze laatste minimale kans pakken op het kampioenschap.
De selectie is wederom volledig, als we het veld op komen schijnt de zon.
De ploegen zijn aan elkaar gewaagd. Groot Ammers heeft twee uitblinkers die we vast moeten zetten, zodat ze niet in het spel komen. Hetgeen gedeeltelijk lukt. De teams gaan gelijk op en in de 10e minuut maakt Stijn een prachtige goal op aangeven van Florentijn. Samenspel waar elke week op wordt gehamerd, chapeau! Het lukt helaas niet te gaan rusten met deze voorsprong. In de 17e minuut valt de tegengoals, helaas ook een mooi doelpunt.
Na de rust pakken we het weer goed op, er sluipen echter wat fouten en onoplettendheid in het spel. In de 25e minuut maakt de tegenstander daar handig gebruik van. Concentratie neemt verder af, het lukt maar niet naar het andere doel op te rukken. Het vertrouwen wordt daardoor minder waardoor Groot Ammers de score kan opvoeren naar een eindstand van: 4-1.
Groot Ammers is de voorjaarskampioen, volgende week nog strijden voor de tweede plaats.