48'
60'

7 mei 2016 9:00

Mike Kersbergen

Eindelijk lekker weer en dus is de competitie afgelopen, altijd jammer.. Maar gelukkig hadden we een tegenstander gevonden voor een oefenwedstrijd en zo kon er toch nog een wedstrijd gespeeld worden gisteren. We speelden vroeg om 9.00, maar qua temperatuur was het toen nog prima voetbalweer. Vlak voor aanvang van de wedstrijd werden we voorzien van mooie wit-rode uitshirts, omdat ook tegenstander GDC D1 in het geel speelt.

De wedstrijd was doelpuntrijk te noemen met een 5-5 eindstand. Julian en Jente ontbraken. Julian was net terug van vakantie en Jente was er nog mee bezig. Het goede nieuws was dat Ties weer 40 minuten heeft kunnen spelen en de langlopende knieblessure lijkt dus achter de rug.

Met rust stonden we 3-2 achter en dat was onnodig. Op een goed eerste kwartier na, werd er verder niet goed gevoetbald. Na een kwartier stonden we wel op een terechte 2-1 voorsprong. Toch had Gdc daarna het beste van het spel en dit resulteerde dus in de voorsprong voor de bezoekers.

Na rust kregen wij weer iets de overhand en wisten we de achterstand om te buigen in een voorsprong. Bart wist uit een onmogelijke hoek de 3-3 te scoren en Milan werkte rustig de 4-3 binnen na een goede pass van Sam. De 4-4 deden we vervolgens weer cadeau en zo bleef het op en neer gaan. Toen Yannick 8 minuten voor tijd de 5-4 binnen tikte leek het er lang op dat we deze wedstrijd zouden winnen. Tot de allerlaatste minuut, de allerlaatste seconde zelfs, want toen wist de kleine aanvaller van Gdc alsnog de 5-5 binnen te schieten. Toch nog een les zo aan het einde van het seizoen, je zult altijd op moeten blijven letten, want een wedstrijd is pas voorbij als de scheids voor het laatst op zijn fluitje blaast.

Na de wedstrijd konden we nog genieten van een frietje en wat drinken, daar willen wij de Club van 100 hartelijk voor bedanken. Volgende week mag de D1 afreizen richting Breda, om daar deel te nemen aan het toernooi van Boeimeer. Hopen dat het dan net zulk lekker weer is als gisteren.