WNC 2

Mannen zaterdag, 2, 1e klasse B

29 oktober 2016 14:30

Rijn, R.C.H. van

Op deze zonnige zaterdagmiddag kwam Meerkerk niet verder dan een puntendeling tegen WNC 2. De eerste 20 minuten waren de gasten uit Waardenburg de bovenliggende ploeg. Daarna kwam Meerkerk beter in de wedstrijd wat resulteerde in schietkansen voor Martijn en Melvin. De 2e helft begon Meerkerk wat feller. Dit resulteerde in een goal van Martijn nadat Jaimy een te korte terugspeelbal op de keeper op tijd breed kon leggen. De scheidsrechter zag hierin echter gevaarlijk spel van Jaimy en annuleerde de treffer. In de 62e minuut noteerden we een vrij kopkans voor Brian Vink die rakelings naast gaat. Ook Martijn en Mechiel krijgen in het verloop van de 2e helft nog vrije schietkansen op de openingsgoal. Ook WNC liet zich niet onbetuigd en Wilco moest meerdere malen handelend optreden om zijn doel schoon te houden. Zo eindigde deze beslist niet saaie wedstrijd in 0-0