Al snel bleek dat de wijze worden van de leiding indruk hadden gemaakt bij de spelers

Er werd zalig voetbal gespeeld met heel veel balcontrole.

De tegenstander kwam er amper tot eigenlijk niet langs!

De verdediging stond als een Berlijnse muur waar Trump jaloers op zou zijn.

Kans na kans werd afgevuurd op het doel van de tegenstander, helaas zonder resultaat.

Zoals bij de meeste muren gaat er soms wel eens een mexicaantje onderdoor.

Dit gebeurde bij een foutje van ons dat meteen afgestraft werd met een tegendoelpunt!

We lieten ons niet gek maken en we hadden er wat tijd en een fout van de verdediging van de tegenstander voor nodig

Maar vlak voor het einde kreeg hakkiem voorzet en kon zo op leeg doel schieten!

En hoe

Hakkiem nam het zekere voor het onzekere en schoot de bal snoeihard in de hoek. Altijd het zekere voor het onzekere nemen!

2e helft

De 2de helft werd dylan gewisseld voor chris en niek voor koen (die uitgevallen was vanwege materiaal pech) en verder werd er tijdens de 2e helft nog meer gewisseld

De 2de helft begon sterk van onze kant. We hadden honger! En niet naar kipbonkies maar naar doelpunten!

Er werden weer veel aanvallen opgezet en de druk werd vergroot op de tegenstander

Begin 2e helft nam hijkie een corner en shoot deze naar de eerste paal. Hier stond rico gretig te wachten om de bal in de koppen.

2-1 !

Achteruit hangen en binnen harken die punten?! Nee totaal niet

We hadden bloed geproefd en het smaakte naar meer!

Na een paar minuten weer vol in de aanval kwam er een inworp vanaf de rechterkant.

Rico pakte de bal en voelde aan de wind dat deze wel eens ver kon komen

De bal werd ver ingegooid werd binnen de 16 doorgekopt en binnen getikt door hiijkie die een goede wedstrijd speelde

3-1

Achteruit hangen en binnen harken die punten? Niet de bedoeling gebeurde wel

Na het vele druk zetten waren de energie niveaus wat laag bij de spelers. Ze hadden allemaal alles gegeven

Uiteindelijk viel door een mooi shot toch de 3-2

De toon was gezet en we waren weer uit onze roes van voorstaan.

Gelukkig had hijkie een natte cake extra op en kon met een actie toch nog de 4-2 maken

Het spel was gespeeld de punten waren binnen. Meerkerk 4 heeft eindelijk weer eens gewonnen!

En dat was hard nodig na de ietwat onterechte nederlagen de werken ervoor.

Het werd uitbundig gevierd in de kleedkamer en snel naar de kantine

Want er hadden een aantal kantine dienst….

Het succes van een team hangt af van vertrouwen en de wil voor elkaar te werken. En elkaar helpen en te steunen waar nodig

Dus was tijdens de wedstrijd goed zichtbaar

Ook buiten de wedstrijden moet hieraan gedacht worden.

Steun en help elkaar wanneer nodig

Voorkom iemand zijn fout in plaats van het aan te moedigen of nog erger ervan te genieten

Voor elkaar opkomen ondanks iemand zijn slechte of goede kwaliteiten

Dat is waar een hecht team voor moet staan! Dat Is wat ons misschien nog kampioen maakt!