4212CX
SPIJK GEM LINGEWAAL
tel. 0183-562220

Opnieuw winst

Op zaterdag 8 oktober stond ons 3e competitiewedstrijd op het programma. De selectie van vandaag was erg mager, gelukkig waren levi en jermy bereid om ons te versterken, Ook deze week bleek onze tegenstander een stuk jonger te zijn dan wij en veel eerder te beginnen aan de warming-up.

We begonnen de wedstrijd sterk en kwamen in de 1e minuut al op een 0-1 voorsprong door jermy.  Daarna gebeurde er vrij weinig van beide kanten er werd een hoop geschopt. In de 30e minuut kreeg ons tommy een gele kaart waarna hij 10 minuten uit het veld moest.   In de 35e minuut kwam er een ongemakkelijk balletje waarbij levi hem helaas met zijn arm raakte en daarbij een penalty tegen kregen  1–1. Net voor rust krijgt Jermy na een prachtige aanval over meerdere schuiven de kans op de 1-2 en rond keurig af. Jermy krijgt in de slotseconde zelfs de kans op een hattrick, echter de uitstekende keeper van Spijk redt nog net.  Een prima tussenstand want ook Meerkerk kwam goed weg met 2x keer een bal op de lat.

Na rust kwam boertie en rico erin.
In de 2e helft gebeurt er een stuk minder en heeft Meerkerk meer controle over de wedstrijd. Na een schitterende aanval is het wederom Jermy die de 3e weet te scoren en schiet de wedstrijd in het slot. 1-3.
Joey vond het nodig om zijn mondje open te trekken tegen de scheidsrechter (die overigens hopelijk ook wel eens een betere wedstrijd heeft gefloten) waarbij hij ook een gele kaart kreeg en 10 minuten het veld uit moest
In de 80e minuut kregen wij een penalty boertie wou hem nemen maar helaas hij miste. Andere kansen voor oa Boer, Sander en Tom hadden meer verdient echter de afronding liet het nogal afweten om alsnog met een ruime overwinning hier weg te gaan.

Volgende week spelen we thuis tegen de koploper woudrichem  om 14.30 op de burcht