Burggraaf 5
4231ZJ
MEERKERK
tel. 0183-352005

In een spannende voetbalwedstrijd tussen Meerkerk en Jan van Arckel, kwam Meerkerk als winnaar uit de bus met een indrukwekkende 5-1 overwinning. Het team van Meerkerk toonde uitzonderlijke vaardigheid en teamwork, vooral in de eerste helft waarin ze het veld domineerden met nauwkeurige passes en agressieve aanvallen. Het publiek werd in de eerste helft al getrakteerd op 4 mooie doelpunten. Mike had de mooiste, Joey was vlak voor zijn welverdiende vakantie met twee doelpunten weer scherp. Ruud kon een strakke voorzet niet promoveren, maar was, zeker rond zijn midden cirkel, van groot belang voor de overwinning.

Het hoogtepunt van de dag was eerder toen 5-jarige Sari, de pupil van de week, het veld op liep met een stralende glimlach en geweldig scoorde aan de hand van haar vader.

De tweede helft was Meerkerk geen schim van de ploeg die al 11 wedstrijden de handen op elkaar krijgt. Hassan maakte, tot ieders verrassing, toch een fantastische kopgoal in de laatste minuut. In de 45 minuten daarvoor wist Meerkerk de bal niet meer rond te spelen en was de pijp helemaal leeg na die eerste helft. Het kleine beetje energie ging ook nog eens op aan zeuren op elkaar. Zonde, meerdere spelers hebben juist de coaching vóóraf nodig. JvA wist, ondanks enkele hachelijke momenten, amper te profiteren. Ja, ze schoten 1 bal zeer mooi tegen de touwen. Verder wisten ze hun veld overwicht niet uit te drukken in doelpunten.

Nog twee wedstrijden te gaan in deze competitie. Trekken we onze ongeslagen reeks door naar 13 en weten we plek twee nog te bemachtigen? U leest het hier!