SV Meerkerk MO17-1

50'

Meisjes B-Junioren (voorjaar), MB1, 3e klasse M37

23 januari 2010 8:30

Voor veel meiden was dit de eerste competitiewedstrijd op een groot veld. Wij dachten dat het allemaal nog wel wennen zou zijn. Groot veld, letten op buitenspel enz enz, maar gelukkig viel dat erg mee. Ondanks dat de meiden van de Zwerver iets groter waren hielden onze meiden goed stand en hadden wij eigenlijk de beste kansen om op voorsprong te komen. Na een diepe bal van Danielle de Groot kon Denise van Iperen vrij doorlopen naar de keeper en de 0-1 binnenschieten. Na rust kwamen wij wat meer onder druk te staan en dat resulteerde in een gelijkmaker. 10 minuten voor tijd maakte wederom Denise de winnende treffer.