...
68'

Mannen Zaterdag reserve 5, 5e klasse 074

17 april 2010 14:30

De eerste 10 minuten van de wedstrijd die ik zag vanaf de bank waren in het voordeel van de thuisclub. Nadat zij na 1 minuut de score hadden geopend bekroop me een onbehaaglijk gevoel. Als Heukelum zo zou blijven spelen kon het wel eens een monsterscore worden. De druk was gigantisch, snelheid alom en ons middenveld werd volledig overlopen. In de 10e minuut begon Wesley aan een schijnbaar onmogelijke missie. De corner die hij hieruit sleepte bleek de gelijkmaker te worden. Ron Bassa nam de corner perfect en evenzo werd de bal door Rico van Zee ingekopt. Na de gelijkmaker kreeg Meerkerk meer vat op de wedstrijd en heerste op alle fronten. Helaas maakte Heukelum net voor rust toch de 2-1 via de binnenkant van de paal. Het spel en de inzet van Meerkerk beloofde echter veel goeds voor de 2e helft.

Na 3 minuten kwam ook aan deze illusie een einde, doordat onze keeper een bal verkeerd inschatte. Na de 3-1 volgde de 4-1 vrij snel en eigenlijk hadden we de 2e helft niets meer in de melk te brokkelen. De eindstand van 5-1 was dan ook terecht voor Heukelum. Onder het genot van de zon en een lekker flesje bier werd er door beide partijen over de wedstrijd nagepraat. Die was zeer sportief en bij Meerkerk was men al druk bezig met de komende week. Om een prima seizoen a.s. zaterdag met een goed gevoel af te sluiten. Daar doe je het tenslotte allemaal voor.

A.s. zaterdag 24 april de wedstrijd thuis TEC2. Aanvang 14:30 uur.