De Zwerver MB1

10'

Meisjes B-Junioren (voorjaar), MB1, 3e klasse M37

20 maart 2010 10:00

We hadden veel tegenstand verwacht van De Zwerver. De uitwedstrijd werd immers nipt met 1-2  gewonnen. Al na enkele muniten bleek dat wij veel beter waren en dat resulteerde in heel veel kansen en het was een kwestie van tijd dat het eerste doelpunt zou vallen. De Zwerver moest zich beperken tot verdedigen.  Voor rust lukte het ons 2x te scoren.  Na rust gingen de meiden er echt te makkelijk over denken. De gehele 2e helft zijn we in de aanval geweest en het lukte ons niet de score te verhogen.

Voor Anita Ouwerkerk was het weer een zeer vervelende dag. Na bijna een jaar van blessureleed was Anita weer begonnen met trainen. Vandaag zou ze voor het eerst weer een competitiewedstrijd mee voetballen. Haar debuut duurde echter zeer kort. Ze verdraaide weer  haar knie en is waarschiijnlijk weer voor een lange periode uitgeschakeld. Anita namens het hele team sterkte met je herstel.