45'
Wout Heikoop (schot)

E-Pupillen (voorjaar), E2, 3e klasse 244

10 april 2010 10:00

we staan om 10.00 op het veld in giessen voor de 2e  wedstrijd van de 6 die we in april moeten afwerken, na maandag waarin het net niet lukte om de wedstrijd te beslissen gaan we er vandaag weer voor we beginnen goed alles van een mooie
wedstrijd zit er in goed overspelend en verdedigend staan we ons mannetje
de kansen zijn in het begin voor meerkerk maar de keeper van giessen zit er steeds bij
dan wordt wout neergehaald op een mooie plek voor een vrije trap maar de scheidsrechter legt m op de stip sjoerd legt aan en schiet binnen en dan zijn we los binnen 3 minuten ligt nummer 2 er in maar dan sluipt het gemak erin giessen komt steeds meer richting de prima keepende devin en in onze  strijdlust ontkomen ook wij niet aan een penalty en later komt giessen zelfs langszij patrick rekent voor rust nog even af met giessen 2-3 na rust zijn we regelmatig de weg kwijt bijna niemand is nog op zijn juiste plaats moelijk doen als het makkelijk kan. t is tot laat in de tweede helft
heel spannend want giessen wil heel graag gelijk maken of zelfs winnen.  4 keer een 100% doelkans voor meerkerk maar steeds niet raak tot dat wout dan eindelijk vlak voor het eind de 4e binnenschiet het duurde even maar dan heb je toch de winst op zak