47'

E-Pupillen (voorjaar), E2, 3e klasse 244

21 april 2010 19:00

arjan kon

om 19.00 uur stonden we op t'hoog voor de wedstrijd tegen giessen (uit gewonnen)
meerkerk begint afwachtend. maar giessen kan daar niet op wachten want in de 5e minuut ligt de bal in het net dus meerkerk moet wat doen het duurt tot in de 10e minuut voor we gelijk maken en dan dromen zoals in voorgaande edities zodat giessen gemakkelijk 1-2 maakt net voor rust maakt nils gelijk in de rust zetten we het team op scherp want met deze instelling win je dit niet dus weer naar buiten. binnen 5 minuten
maakt giessen 2-3  bij meerkerk zinkt de moed nu bijna in de schoenen dit giessen is niet te stuitten en weer 8 minuten later 2-4 de ouders gaan als een 9e man achter het team staan en dat werkt in de 40e minuut een goal uit een hoek waaruit dat denk ik geen tweede keer lukt en we gaan los we blijven druk houden een gelijkmaker ligt op de doellijn maar na wat gerommel gaat hij er toch in het onmogelijke lijkt te gebeuren
nog wat fris bloed in de ploeg de speler vraagt waar hij moet staan ik zeg maakt niet uit scoor maar ofzo en zowaar het gebeurt 5-4 maar giessen pikt dit niet zet nog een keer aan 2 man vrij voor de keeper die grijpt mis maar de paal grijpt in,bij een 5-4 fluit de scheidsrechter af gewonnen lekker..