Mannen Zaterdag reserve, 3, 3e klasse 036

23 oktober 2010 12:30

Wel, F. van

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Stedoco 4 op het programma.
Het was een koude regenachtige middag voor de mannen van het 3e. De wedstrijd selectie was als volgt: Op doel Wilco, De verdediging bestond uit Dick en Rick in het midden en Maritio en Rob op de backs. Het middenveld bestond uit Arie en Bart centraal en Leon en Richard op de flanken. De 2 mannen voorin waren Jerôme en Vincent.  Als wissels begonnen Thomas en Sipan. De wedstrijd vond plaats op het C veld.

Na het fluit signaal begon het 3e van Meerkerk met de wind van voren en dit leidde na de aftrap tot druk van Stedoco. Na een minuut of 10 werd de druk te veel voor Meerkerk en de stand werd door de Stedoco spits op 1-0 gebracht.  Meerkerk pakte de achterstand goed op en creëerde nog een paar kleine doelkansen.

Na de Thee begon Meerkerk met de wind in de rug en hiervan werd goed gebruik gemaakt. Gelijk naar rust de 1e kans een goed afstand schot van Arie. Meerkerk hield goed de druk op de verdediging van Stedoco. Tot het moment Rick van Iperen beter bekend als Mini Ed het op zijn heupen kreeg, hij veroverde de bal goed op eigen helft en maakte een lange rush naar voren, tot verbazing van iedereen stiftte hij op geniale wijze zoals  alleen hij dat kan de bal over de keeper 1-1. Meerkerk hield de druk op Stedoco en het bleef een leuke wedstrijd om naar te kijken. 10 minuten voor tijd laat de spits van Stedoco weer van zich spreken hij ronde een lange bal netjes af 2-1. De wedstrijd verdiende een gelijkspel en dit kwam er ook een mooi drukkend schot van Arie in de laatste minuten 2-2. Iedereen had hier vrede mee en zo werden de punten verdeeld.

Aanstaande zaterdag gaat Meerkerk 3 de strijd aan tegen de ongeslagen koploper Everstein 2.